(oefen)wedstrijd verslag Genemuiden – SV Zalk

ZalkToernooi Hatto Heim (oefenwedstrijd) 13-08-2015.

In het begin gingen beide teams gelijk op, maar in de 10e minuut was er toch plotseling een kans voor Genemuiden. Berry Wagterveld de nieuwe keeper van Zalk had gelukkig een goede redding in huis. Even later moest de keeper Hennephof van Genemuiden een redding verrichten op een schot van Simon v Halm, ook de linksback van Genemuiden had handen en voeten nodig om nieuweling Jeremy v Dijk (Zalk) af te stoppen hij speelde een prima wedstrijd.

Het betere veldspel van Genemuiden resulteerde in de 23e min tot een doelpunt rechtsback Ben Hofstra liet zich verschalken en zo stond het toch 1-0.

Tussen de 29e en de 39e minuut kreeg Zalk erg veel mogelijkheden om de stand gelijk te trekken. Simon v Halm en ook Jorik Schuur konden helaas het net niet vinden, of het schot was niet goed of de keeper van Genemuiden stond in de weg. In de 31e min gooide de keeper van Genemuiden zelfs de bal op de rug van een medespeler. Op dat moment kregen Michel Hamer en Simon v Halm een kans maar wisten deze niet te verzilveren. Even daarna was het Mark Land (Zalk) die ook nog een kans had, ook hij slaagde er niet in voor rust de stand gelijk te trekken en stond het nog altijd 1-0 voor Genemuiden

Na de thee kwamen er 5 wisselspelers in bij Zalk en ook de tegenpartij kwamen met een aantal wisselspelers in het veld, er kwamen veel kansen voor beide partijen maar niemand kwam meer tot scoren.
De betere kansen waren voor Zalk, jammer genoeg werd daar af en toe slecht mee omgesprongen en vaak werden de verkeerde keuzes gemaakt.

Zo bleef het bij 1-0 voor Genemuiden al was een gelijk spel terecht geweest in deze soms best spannende en aantrekkelijke wedstrijd waar helaas Sander Vinke in de tweede helft al snel geblesseerd uit viel.  Scheidsrechter Topfer uit Hattem floot een prima wedstrijd.

 


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*