Officiële start van het ‘nieuwe’ Quintus

KAMPEN – Quintus is sinds 1 januari officieel verzelfstandigd. Om dit op feestelijke wijze kracht bij te zetten, ondertekenen burgemeester Koelewijn en het bestuur van de nieuwe ‘Stichting Quintus’ vrijdag 20 januari a.s. de officiële stukken. Belangstellenden zijn van harte welkom dit feestje mee te vieren én het resultaat van de verbouwing te bewonderen.

2017 is om meerdere redenen een bijzonder jaar voor Quintus. Na jaren van voorbereidingen was 1 januari jl. de ‘Stichting Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie’ en daarmee de verzelfstandiging van Quintus een feit. Ook vond er een directeurswisseling plaats per 1 januari. Directeur a.i. Eize Koenen droeg het stokje over aan de nieuwe directeur Hendrik Jan Houtsma. Bovendien is Quintus na een fikse verbouwing sinds enkele weken ‘stofvrij’ met als resultaat een eigentijdse ingang, balie en foyer. Een aantrekkelijke ruimte met alle faciliteiten om cursisten en externe partijen warm te onthalen.

Uitnodiging
Het programma op vrijdag 20 januari begint met een inloop vanaf 16.00 uur. Om 16.30 uur is de officiële ondertekening waarna er gelegenheid is voor felicitaties, een kennismaking met Hendrik Jan, de hand te schudden van scheidend interim-directeur Eize Koenen en het bewonderen van het vernieuwde interieur. Het programma duurt tot 18.30 uur en wordt muzikaal en kunstzinnig omlijst! Kortom, reden genoeg voor een feestelijke ontmoeting in het prachtige gebouw aan de Vloeddijk 38. Meer informatie: tel. 038-3371200.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*