1e Jeu de boules wedstrijd in Kampen

Komende maandag is er op de tennisbanen van KJLTC (Cellesbroeksweg 2A) een bijzondere gebeurtenis, namelijk een Jeu de Boules wedstrijd tussen het team van de Esdoornhof en het team van de inloopkantine (de Maten).

Beide groepen zijn doorgewinterde Jeu de boules spelers, want men speelt al jaren elke week in weer en wind. Nu is er dus voor het eerst een confrontatie vergelijkbaar met de voetbalwedstrijd tussen Dos Kampen en Go Ahead Kampen. Aangezien er voor komende maandag sneeuw is voorspeld lijkt alles erop dat het een heroïsche partij gaat worden. Ondanks al deze interessante bespiegelingen is deze samenkomst toch ook vooral bedoeld als uitwisseling en kennismaking. Er zal dan ook voorafgaand samen worden geluncht en tevens tussen de wedstrijden is er gelegenheid om elkaar onder het genot van een koffie of thee beter te leren kennen.

Goed om te vermelden is dat de inloopkantine wordt georganiseerd door Welzijn Kampen om mensen in de wijk met elkaar in contact te brengen. Ze ontmoeten elkaar elke maandagmiddag en donderdagochtend in de kantine van Korfbalvereniging Dos voor een bakkie koffie of thee of een gezamenlijke activiteit. Uit deze bezoekers is dus een fanatieke jeu de boules groep ontstaan.

De bijeenkomst begint om 12.30 uur met een gezamenlijke lunch en om 13.30 uur zal de eerste bal worden gegooid. De wedstrijden duren tot ongeveer 16.30 uur waarna de prijsuitreiking plaatsvindt.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*