Online inspiratiesessie Quintus voor zangers en muzikanten uit alle kerken

Muzikant Elisa Krijgsman komt zaterdagochtend 6 februari naar Kampen om samen met zangeres Stephanie Bergman-Agteres een online inspiratiesessie te verzorgen vanuit het Quintusproject Lift It Up. Tussen 10.00 en 11.00 uur is de livestream – mét Q&A – te volgen via het youtubekanaal van Quintus Kampen.

Zaterdag 6 februari zou bij Quintus aanvankelijk helemaal in het teken staan van ‘Lift It Up’. Deze inspiratiedag voor muzikanten en zangers uit alle kerken, boordevol workshops van o.a. Reni & Elisa Krijgsman, Stephanie Bergman-Agteres en Marloes van Ommen, is vanwege de lockdown verschoven naar zaterdag 26 juni. Wat wél doorgaat, is een online inspiratiesessie van Elisa Krijgsman (samen met zijn vrouw Reni bekend van o.a. Opwekking) en Stephanie Bergman-Agteres (zangeres en aanbiddingsleider bij VIDA Kampen).

Belangstellenden kunnen zich tijdens deze gratis livestream laten inspireren door de persoonlijke verhalen van Elisa en Stephanie over muziek en het christelijk geloof, het hart van aanbidding en de rol die muzikanten of zangers mogen en kunnen vervullen binnen hun kerk of gemeente. Ook is er volop gelegenheid om via de live chat vragen te stellen en kunnen kijkers genieten van muzikale verrassingen.
De link naar de youtube-livestream is https://youtu.be/TRLOamvFbMw Voor meer informatie kijk je op www.quintuskampen.nl of mail naar liftitup@quintuskampen.nl.