Oost Nederlands Kampioenschap acro Wilhelmina

Ingezonden door Wilhelmina

Afgelopen zaterdag was het Oost Nederlands Kampioenschap voor de acro. In de ochtend zijn we gestart met de eerste vier teams. Tatum Ravenstein en Emma Ekkelboom, met een mooie oefening behaalde ze een knappe 10e plaats! Charissa Harms en Anouska Brink hebben sinds kort een nieuwe ‘Annie’ oefening. Na hard werken zijn ze beloond met een 1e plaats, erg knap gedaan meiden! Lotte Starke en Nanda van de Beek namen de zaal mee ‘diep in de zee’. Met hun leuke oefening hebben ze een knappe 2e plek verdiend!

Trio Hasse van der Scheer, Mandy Eibrink & Kiara Ras Leon hebben een stabiele oefening neergezet, met als resultaat een mooie 6e plek! Trio Imke van der Scheer, Noor Koelewijn & Michaela de Wilde hebben ook een mooie oefening laten zien. Helaas niet de score gekregen die ze verwachtte maar ook een mooie 10e plek!

In de middag waren weer vier teams van Wilhelmina aan de beurt. Anne-Christine Hollander en Julia Fikkert hebben met hun ‘loca’ oefening een feestje gebouwd op de vloer! Ze hebben een mooie 7e plek verdiend!
Daarna was het de beurt aan trio Veerle van der Meer, Hanna Hoksbergen & Nina Reil. Deze meiden hebben een mooie oefening laten zien in een sterk deelnemersveld! Deze mooie oefening werd beloond met een knappe derde plek!
Jade Dijkman en Ireen van der Velde hebben afgelopen wedstrijden al laten zien dat ze thuishoren in dit niveau. De meiden hebben weer een prachtige oefening laten zien maar helaas niet de score die ze hadden verwacht. Alsnog een mooie 6e plek behaald in het enorm sterke deelnemersveld. Trio Loes Metsemakers, Vivian van der Vinne en Charlotte Krol hadden een super strakke oefening. Helaas zorgde een klein foutje voor een lagere score dan gehoopt, maar ze hebben het super goed gedaan!

(Tekst gaat door onder de afbeelding.)

In het laatste wedstrijddeel mochten nog drie teams in actie komen.
Lieve van der Meer en Nienke Holtland hebben een mooie oefening laten zien. Alles klopte en ze zijn knap 6e geworden!
Mila Woning, Marit van der Velde en Yrsa Schuldink hebben in hun oefening een klein foutje gemaakt. Alsnog hebben ze zich heel goed herpakt en de oefening mooi afgemaakt!
Roos Schreuder, Geanne Wolf & Julia Fikkert hebben met hun oefening van Grease laten zien wat plezier in hun team is. In het sterke deelnemersveld was de score niet genoeg voor een doorstroming maar ze hebben het goed gedaan!

De volgende teams zijn door naar de landelijke 1/2 finale in oss, in het weekend van 18/19 mei:
– Charissa Harms & Anouska Brink
– Lotte Starke & Nanda van de Beek
– Nina Reil, Hanna Hoksbergen & Veerle van der Meer
– Jade Dijkman & Ireen van der Velde
– Nienke Holtland & Lieve van der Meer
Hasse van der Scheer, Mandy Eibrink & Kiara Ras Leon staan net als Anne-Christine Hollander & Julia Fikkert als 1e reserve geplaatst!

Gefeliciteerd meiden & Wilhelmina Kampen acro!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*