Plaatsingswedstrijd acro teams Wilhelmina

Dit weekend was er weer een plaatsingswedstrijd voor de Acro teams van Wilhelmina Kampen. De wedstrijd vond plaats in d’Overtoom in Genemuiden en begon in de vroege ochtend met de instap teams.

Hanna van’t Hul, Mirthe Habing en Meike Bruins waren het eerste Wilhelmina team die in actie mochten komen. Ze lieten een goede oefening zien en verdienden daarmee een bronzen medaille. Sophie Gort, Meave Snel en Saar de Jong lieten mooie elementen en dans zien en werden beloond met een tweede plek.

Sarah Brink en Julie Wezenberg lieten een super oefening zien maar helaas door een klein foutje wisten ze geen podium plek te bemachtigen. Amélie van der Kolk en Daniek Holtland lieten een strakke oefening zien en werden heel knap derde. Amber Karel en Eva van Ham waren als laatste aan de beurt voor de instap. Zij lieten een perfecte oefening zien en werden met 1,5 punt verschil dik eerste! Een goede ochtend wedstrijd voor Wilhelmina.

De twee jeugd duo’s waren ook in de ochtend aan de beurt. Voor Diana Zeray en Melanie Visser was het de eerste keer samen op een wedstrijdvloer en zij lieten een hele mooie oefening zien. Lotte Starke en Nanda van de Beek wisten een gouden medaille te behalen met een hele leuke en nette oefening. De tweede plaats was voor het e-jeugd trio Michaela de Wilde, Noor Koelewijn en Imke van der Scheer. Ze lieten een hele nette oefening zien.

In de middag waren twee e-junioren trio’s aan de beurt. Loes Metsemaker, Charlotte Krol en Vivian van der Vinne werden met hun vrolijke dans beloond met een derde plaats. Met een mooie dans en strakke elementen verdienden Nina Reil, Hanna Hoksbergen en Veerle van der Meer een zilveren medaille.

Aan het einde van de dag werd er ook nog goed gepresteerd door 3 teams. De 2e plaats was voor het D-jeugd trio Yrsa Schuldink, Mila Woning en Marit van der Velde. Ze schitterden op de vloer. In de categorie E-senioren wisten Lieve van der Meer en Nienke Holtland een bronzen medaille te behalen met een mooie oefening. Jasmijn Klootserman en Annemarijn Lambregtse waren een mooi duo op de vloer met een mooie dans. Een hele goede wedstrijddag voor Wilhelmina.

(Op de foto de instap teams en de e-jeugd teams.)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*