Powerwalking voor een betere gezondheid, conditie en afvallen

Powerwalking is lopen in een stevig tempo ( 6-7 km/uur). De krachtoefeningen (op je eigen niveau), die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.

Powerwalking is geen hardlopen. Uit testen is gebleken dat mensen die Powerwalking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend! Het gemiddelde calorie verbruik met Powerwalking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur.

Powerwalken is geschikt voor iedereen m/v en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen is de kans op blessures nagenoeg nihil.
Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

De lessen (60 min) starten op woensdag om 19.30 uur , zaterdag om 10.00 uur en maandag om 9.00 uur en worden gegeven door Powerwalking trainers Marrie Kroes en Jessin Kroes. De startlocatie is op maandag en zaterdag bij AH Stationskwartier en op woensdag bij DGI Tandartsen, Concertlaan 148-150 De Maten.

Neem nu de beslissing om op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken en meld je direct aan voor een gratis proefles

via https://powerwalkingclub.com/powerwalking-kampen-de-maten-stationskwartier/ of bel 06-30117430.
Het is altijd mogelijk om tussendoor aan te melden en een gratis proefles te vragen!
Voel je welkom.

All it takes is a first step!


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*