Prijswinnaars Full Color Festival 2018 Duiten & Zakjes

Tijdens de 2018 editie van het Full Color Festival(FCF) kon er weer flink Duiten in Zakjes gedaan worden van de deelnemende verenigingen in de gemeente Kampen. Bijna 15.000 Duiten zijn er verdiend door lege bekertjes in te leveren bij de VZK tent. Door de ontvangen Duiten direct te doneren, aan één van de verenigingen met een spaarpot op de kraam, werden stempels voor de stempelkaart gegeven. Met de volle spaarkaart waren mooie prijzen te winnen. Prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers uit de binnenstad van Kampen.

VZK, De verenigde zaken van Kampen, is de stichting die Duiten & Zakjes in 2016 ontwikkeld heeft en sindsdien al zo’n €25.000,- voor de verenigingen heeft opgebracht. Ondernemers kunnen hierin deelnemen door Duiten aan te kopen, die ze middels het loyaliteitsprogramma aan hun klanten schenken bij aankoop van specifieke goederen en/of bij een bepaalde besteding. De consument schenkt ze op haar beurt weer aan een vereniging naar keuze. Voor de deelnemende verenigingen betekent dit extra inkomsten.

Sinds 2017 is stichting VZK ook actief in de bestrijding van zwerfafval in het algemeen en plastic in het bijzonder. Zowel tijdens het FCF, de Internationale Hanzedagen als SAIL Kampen zijn door de stichting acties geïnitieerd om plastic, blik en ander afval in te zamelen en daar Duiten als beloning voor te geven.
Vanaf 2017 wordt de inzet van de vele vrijwilligers beloond met stempels op de spaarkaart, waar mooie prijzen mee te winnen zijn.

De prijswinnaars van het FCF 2018 Duiten & Zakjes staan vanaf 26 juni 2018 op de Facebook pagina van VZK. Daar staan ook de regels om de gewonnen prijs in ontvangst te kunnen nemen.

Spaar jij al Duiten voor je vereniging?
Vraag altijd naar Duiten, bij je aankopen in De gemeente Kampen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*