Publiekslezing Mantelzorg en Niet Aangeboren Hersenletsel

Als je partner, kind of iemand in je naaste omgeving hersenletsel oploopt, kan er plotseling veel veranderen. Voor de persoon zelf, maar ook voor mensen die ineens mantelzorger zijn. Op dinsdagavond 2 april geven vier instanties samen informatie om als naasten beter met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) om te gaan.

Inzicht in leven met Niet Aangeboren Hersenletsel
Stichting Welzijn Kampen, InteraktContour, LaTouche en MEE IJsseloevers slaan hun handen ineen om ouders, partners en andere naasten van mensen met NAH te helpen. Twee ervaringsdeskundigen nemen je deze avond mee in hun ervaringen. Zo krijg je een realistisch beeld van het leven na bijvoorbeeld een beroerte, ongeval of hersentumor. Diverse professionals zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Aanvullende cursus in het najaar
Voor mantelzorgers die meer willen weten dan de informatie die op 2 april wordt verstrekt, organiseren de samenwerkingspartners in het najaar een uitgebreidere cursus. De cursus Mantelzorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel start in september. Ook hierover wordt op 2 april informatie verstrekt.

Dinsdagavond 2 april
De publiekslezing vindt plaats bij InteraktContour aan de Burgwalstraat 26 in Kampen. De inloop is vanaf 19:15uur. Het programma start om 19:30uur en eindigt om 21:00uur. Na aanmelding via info@welzijnkampen.nl is deelname gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*