Reeve festival druk bezocht

Vandaag, tweede paasdag, presenteerden Staatsbosbeheer, gemeente Kampen, waterschap Drents Overijsselse Delta, provincie Overijssel en Rijkswaterstaat) en het projectteam Ruimte voor de Rivier IJsseldelta het Reevediep Festival. Vele duizenden mensen maakten van de gelegenheid gebruik en kwamen een kijkje nemen.

Tijdens het Reevediep Festival kregen inwoners van Kampen en omgeving de kans om het nieuwe natuurgebied Reevediep te ontdekken. Van 10.00 tot 16.00 uur kon iedereen op verkenningstocht en waren er heel veel buitenactiviteiten, optredens en gezelligheid voor jong en oud.

Activiteiten voor jonge en oud
Tijdens deze dag kon men van alles te weten komen over het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta, de uitgevoerde werkzaamheden van de aannemerscombinatie Isala Delta (bestaande uit Boskalis en Van Hattum en Blankevoort) Ook waren er veel leuke buitenactiviteiten zoals een puzzeltocht door het hele gebied, een podium met muziek en dans van (lokale) artiesten, hindernissenbaan, springkussen, boogschieten, de historie van Kampen, boottochten, vlotten bouwen, waterfietsen, vliegeren, vogelkastjes maken en uiteraard was er wat lekkers te eten en te drinken.

Uiteraard was ons film en foto team aanwezig om het e.a. vast te leggen…

Foto’s Henrico Fotografie

Foto’s Jolanda Brouwer

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*