Ruim 200 zangers aangemeld voor sprankelend Scratch Kampen

Zaterdagavond 30 juni is de Burgwalkerk weer het decor voor Scratch Kampen. Voor het grootkoor hebben zich ruim 200 zangers uit het hele land aangemeld. Zij repeteren in één dag met elkaar, het orkest en de solisten de zang en muziek. Om 19.30 uur is luisterend publiek welkom voor het sprankelende scratchconcert.

Dit jaar worden de deelnemers uitgedaagd met het Ave Verum Corpus van Mozart, de Cantique de Jean Racine van Fauré, het Magnificat in B van Durante, de Zeven Kruiswoorden van Franck en na de pauze het Te Deum van Mozart en het eerste deel van de Messiah van Händel. Een toegankelijk muziekprogramma dat de luisteraars een mooie avond biedt.

Luisterend publiek is elk jaar opnieuw verrast dat met één dag studie, zo’n hoog muzikaal niveau kan worden bereikt. De verwachting is dat dit jaar de bezoekers ook onder de indruk zijn.

Iedereen is welkom om te komen genieten van het bijzondere avondconcert in de Burgwalkerk aan de Burgwal 59 te Kampen. De aanvang van het muzikale spektakel is 19.30 uur. Op www.scratchkampen.nl zijn tot en met maandag 25 juni in de voorverkoop entreekaarten met korting te reserveren € 10,-. Kaarten aan de kerk kosten € 15,-

Koorzangers die mee willen zingen, kunnen zich nog aanmelden. Wie wil meedoen kan zich inschrijven via www.scratchkampen.nl. De kosten voor deelname zijn €27,50,

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*