Selectie vv DOS Kampen nieuwe seizoen compleet

(Ingezonden)

Vandaag is bekend geworden dat ook Michel Kamphuis DOS komt versterken. Met de komst van Michel Kamphuis is de eerste selectie voor het nieuwe seizoen compleet.

Michel speelt al vanaf zijn jeugd bij vv Den Ham en stond op 17-jarige leeftijd in het eerste elftal te ‘ballen’. “De 26-jarige robuuste middenvelder is het Management Team (MT) in de onderlinge duels zo opgevallen dat er contact is gezocht of er interesse is om bij ons aan te sluiten”, aldus hoofdtrainer Marcel Post en MT-lid Jan Mulder. Na de gesprekken waren beide partijen er snel uit omdat Michel zijn ambitie om de stap naar de 1e klasse prima bij DOS Kampen kan maken. En het past ook prima qua niveau, cultuur en mentaliteit. In het dagelijks leven is Michel docent in Vroomshoop.

“Naast de komst van Michel schuiven we ook nog twee jeugdspelers door en dit samen maakt dat wij een prima uitgebalanceerde selectie voor het 1e klasse niveau krijgen”, aldus Koos Westendorp. “We zijn realistisch dat het keihard werken wordt, maar kwaliteit in combinatie met de mentaliteit komt altijd bovendrijven” aldus de oerdosser.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*