Sinterklaashuis verkoopt pannenkoekenmix

Velen moeten er nog niet aan denken, maar wij, de organisatoren van het Sinterklaashuis zijn alweer in volle gang om er straks weer een feestje van te maken. “We hebben nu 2 jaar met succes een Sinterklaasboek uitgegeven, maar nu vinden we het weer tijd worden voor wat nieuws. Dit jaar is dat de Kamper Pannenkoekenmix voor € 2,- per pak”. 

Deze mix is te koop bij het Kaaspakhuis Geerstraat Kampen, Snoepwinkel Villa Vrolijk IJsselmuiden of bestellen via 06-13053875 en 06-11366507. Maar ook via mail Sinterklaashuiskampen@hotmail.com.
We hopen dat iedereen ons wil steunen door een pak pannenkoekenmix te kopen. We zijn u erg dankbaar!
Bent u een ondernemer die ons ook wil helpen met de verkoop dan horen we dat graag.

Het Sinterklaashuis gaat voor 1 jaar verhuizen omdat er in de Stadskazerne een expositie gaande is in de Sinterklaas periode. Om die reden kunnen we dit jaar niet het bed, bureau enz daar neerzetten.
Na het Pietendorp van vorig jaar willen we het dit jaar qua organisatie even wat rustiger aan doen, dus gaan we dit jaar 1 dag het Sinterklaashuis organiseren samen met de Sinterklaasgroep IJsselmuiden in het Kulturhus, Laanzicht 3 IJsselmuiden. Het Sinterklaashuis is geopend op 23 november aansluitend aan de bijzondere intocht van IJsselmuiden. Vanaf 11 uur, nadat Sinterklaas zijn huis heeft geopend tot 16:30 uur is iedereen van harte welkom.

Er zullen weer, zoals iedereen dat van ons gewend is, heel veel activiteiten te doen zijn en natuurlijk zijn de pieten aanwezig. Sinterklaas zal ook regelmatig aanwezig zijn, maar we weten natuurlijk nooit wanneer, want hij heeft natuurlijk een hele drukke agenda.
We hopen er met z’n allen weer een gezellig feest van te maken voor alle kinderen in de gemeente Kampen.
Als u op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen op weg naar, en tijdens het Sinterklaasfeest dan kunt u ons volgen op facebook Sinterklaashuis Kampen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*