Speel mee in ‘De Schilderijententoonstelling’

Modest Mussorgsky

KAMPEN – Vanaf zaterdag 8 februari gaat de Quintus Academie van start; dit jaar geheel in het teken van ‘De Schilderijententoonstelling’ van componist Modest Mussorgsky! Kunstencentrum Quintus wil dit bijzondere muziekwerk met zoveel mogelijk deelnemers en verschillende instrumenten uitvoeren en geeft daarom ook externe instrumentalisten (alle leeftijden vanaf 10 jaar) de mogelijkheid mee te doen.

Modest Mussorgsky

De Schilderijententoonstelling bestaat uit korte stukken van verschillend karakter. Elk stuk is een muzikaal verhaal dat gekoppeld is aan een schilderij. In dit project vormen de leerlingen van de Jong Talentklas Quintus de basis en alle andere deelnemers sluiten hierbij aan. De lessen/repetities van de Quintus Academie zijn gepland op vier zaterdagmiddagen: 8 en 29 februari, 14 en 28 maart van 13.30 tot 15.00 uur. Vanaf de 3e repetitie zal orkestdirigent Roeland Robert aanwezig zijn om het orkest tot nóg betere resultaten te brengen. De eindpresentatie is op zaterdag 16 mei tijdens het Open Huis van Quintus. Daarbij haken ook de afdelingen Dans en Kunst & Ambacht aan.

Aanmelden
Speel jij een akoestisch instrument op minimaal B-niveau (voorkeur voor strijk-, koper- of houtblaasinstrumenten), ben je gemotiveerd om je breder te ontwikkelen en ervaring op te doen? Meld je dan aan voor de Quintus Academie via www.quintuskampen.nl. (voor 27 januari). De kosten bedragen €75 p.p. (gratis voor Quintusleerlingen). Voor meer informatie, kan je contact opnemen met docent Hetty Floors via Quintus, tel. 038-3371200 of mail naar info@quintuskampen.nl.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*