Sportief aan de slag bij Kampenonline?

KampenOnline is het snelst groeiende medium van de regio! We houden onze volgers via onze websites, Facebook, Twitter en andere socialmedia kanalen dagelijks op de hoogte van het nieuws uit de gemeente Kampen. Dit doen wij d.m.v het publiceren van nieuwsberichten, korte video’s, reportages, serie programma’s en live uitzendingen.

Vanwege de uitbreiding van haar werkzaamheden zoekt Kampenonline voor de sportredactie een echte sportieve teamspeler. Sport leeft en zeker in de gemeente Kampen! Daarom wil de redactie van Kampenonline haar team uitbreiden en nog meer aandacht schenken aan de diverse sportactiviteiten die wekelijks plaatsvinden in de gemeente Kampen.

Denk jij dat je op het gebied van sportverslaggeving in bijvoorbeeld geschreven vorm, of d.m.v. audio of video opnames je steentje kunt bijdragen dan komen we graag met jou in contact!
Dus ben jij iemand die het leuk vindt om aan de slag te gaan met de (ingezonden) sportwedstrijd-verslagen, om deze op onze website te plaatsen of verslag te doen van deze activiteiten (of van jouw eigen club of vereniging?) Laat het ons weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Twitter: @Kampenonline
Facebook: facebook.com/kampenonline


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*