Staf selectie Wit-Blauw/Green Organics compleet

Kampen – Na een goed verlopen zaalseizoen voor de selectie en de mogelijkheid op het veld tot promotie naar de hoofdklasse voor het eerste en het reeds behaalde kampioenschap van het tweede, zijn we als bestuur, technische commissie en technische staf van de selectie op de achtergrond ook al druk bezig met het komende seizoen.

Eerder werd al bekend dat hoofdcoach Marc Houtman en Hans Visscher coach van het talentvolle 2e nog een jaar doorgaan.

Afgelopen periode zijn er diverse gesprekken gevoerd voor het trainerschap voor ons tweede. De technische commissie is verheugd met het feit dat Job van Eunen (39), oud speler van Wit-Blauw & dos`46, mede coach wordt van ons tweede. Hij zal samen Hans Visscher een duo vormen, waarbij beide heren de focus op ontwikkelen hebben van de jonge talentvolle groep.

Technische commissie: “We zijn blij dat we Job van Eunen hebben kunnen aantrekken voor ons talentvolle 2e. Hiermee hebben we iemand die ervaring heeft, maar zeker ook iemand die past bij de huidige staf.”

Hiermee is ook voor volgend seizoen de staf voor de selectie weer rond. Marcel Last blijft teambegeleider van het eerste. En Paula de Jongh & Patrick Vos complementeren de staf als fysio`s.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*