William Jansen nieuwe aanwinst voor DOS Kampen

De geboren en getogen Genemuidenaar heeft de keus gemaakt om het komende seizoen voor DOS Kampen te gaan voetballen. De eerste selectiespeler van de plaatselijke Sportclub heeft aangegeven graag naar DOS te komen.

William vertelt waarom hij de overstap maakt: “Vanwege de zeer positieve gesprekken met de club en technische staf en daarnaast bij DOS de mogelijkheid krijg om zowel met het team als persoonlijk door te ontwikkelen op het 1e klasse niveau en vanuit mijn ambitie ooit de stap hogerop te maken.”

William heeft zeven jaar in de jeugd van PEC Zwolle gespeeld en de laatste twee jaar in de eerste selectie van sc Genemuiden. Op dit moment volgt de 20-jarige speler de opleiding onderwijs assistent aan het Deltion College.

Bestuurslid Voetbaltechnische zaken Koos Westendorp is zeer content met de komst van deze zeer getalenteerde middenvelder: “We hadden toch wel een hiaat op het middenveld door het verlies van drie spelers, zeker nu we 1e klasse gaan spelen. Wij wensen William een sportief en uitdagend verblijf bij onze club.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*