’t Ukien sluit concertseizoen zomers af

Het einde van het concertseizoen in ‘t Ukien komt al steeds meer in zicht, echter niet zonder nog een paar mooie concerten. Er is een jamsessie en er zijn concerten van o.a. Tribute To Creedence Clearwater Revival, Zorita en VOF De Kust met als afsluiting van die avond DJ Cor. 

April
Zondag 7 april is er een jamsessie. De jamsessie begint om 15:00 en duurt tot 18:00 uur. Tijdens deze middag kunnen muzikanten samen spelen en zichzelf hierin uitdagen. Opgeven kan via l.hooisma@wijz.nu

Op zaterdag 13 april staat VOF De Kunst met hun #35jaarSuzanne tour in ’t Ukien. Een heerlijke Nederpopavond met klassiekers uit hun volwassenenrepertoire als “Suzanne” en “Een kopje Koffie”. Kortom een lekkere avond uit. De avond wordt muzikaal omlijst door DJ Cor die heerlijke (dans)platen zal draaien.

Mei
Op zaterdag 18 mei presenteren ’t Ukien & Bluemusic: Tribute to CCR. Zij geven deze avond een eerbetoon aan John Fogerty’s Creedence Clearwater Revival. Verwacht een mengeling van de hits en de favorieten van zijn grootste fans.

Op zaterdag 25 mei sluit Zorita het seizoen zomers af.
Kom met Zorita alvast in de sferen van het Full Color Festival (21 & 22 juni). Ze spelen aanstekelijke wereldse muziek waarbij je niet stil kunt blijven staan en het direct 10° warmer wordt.

Kortom een mooi krachtig slot van het seizoen dat je niet kunt missen. Wij hopen je op een van de komende producties te mogen verwelkomen. Kijk voor meer info over de concerten en voor tickets op www.liveinkampen.nl of volg de facebookpagina van ’t Ukien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*