Tafeltennisvereniging Kampenion verrast tegen kampioenskandidaat

(Ingezonden sport)
Afgelopen zaterdag speelde het eerste seniorenteam van Kampenion thuis tegen de gedoodverfde titelkandidaat SVE 1 uit Utrecht. In Utrecht, twee weken geleden, moesten de heren een verlies van 10 – 0 incasseren. Daarom werden ook dit keer niet veel punten verwacht. Verrassender was het daarom toen er aan het eind van de lange middag 5 – 5 op het scorebord stond.

 

Julian Plette en Gert-Jan de Lange wonnen ieder twee partijen en Robin Lieftink een. Het publiek genoot van prachtige rally’s en zeer spannende partijen op hoog niveau.
Kampenion staat nog vierde. De komende week ligt de competitie stil. Op zaterdag 2 november speelt Kampenion 1 in Nieuwegein tegen VTV.

Het eerste jeugdteam bond thuis de strijd aan tegen ONI uit Wijchen en ook hier verscheen er een gelijkspel op het scorebord. Echter, hier was meer verwacht. Jarno van den Heuvel won twee maal en Tijmen Prins en Bert Beks wonnen ieder eenmaal. Het dubbel Jarno/Tijmen zorgde voor het vijfde punt. De boys staan nog tweede. De volgende wedstrijd is op 2 november, in Apeldoorn tegen De Veluwe 1, dat vijfde staat.

Op de foto: links Julian Plette en Gert-Jan de Lange
Foto: © Gerard Wessels

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*