Tiny House Experience op Roggebotstaete

Op zaterdag 1 september organiseren Linde Hullegie en Kjeld Metsemakers op Landgoed en Proeftuin Roggebotstaete een Tiny House Experience.

“Een middag (vanaf 13.30 uur) en avond waarbij je een uitgebreide rondleiding krijgt in en rondom het Tiny House. Je leert bijvoorbeeld over hoe wij de regen opvangen via het dak en dit via een filtersysteem ons huisje binnen pompen zodat we kunnen douchen, afwassen en dit ook kunnen drinken. Maar ook hoe we het huisje hebben geïsoleerd met echt schapenwol en dit s’winters warm houden. Daarnaast hebben we een koelkast met vriesvak dat volledig draait op onze zonnepanelen. Welke keuzes we hebben gemaakt, wat het kost en hoe je zelf aan de slag kunt met een Tiny House.”

“Deze dag ga je zelf ook bezig in de ‘kleine wensen workshop’. Vragen als, waarom vind je dit interessant, wat vind je nu prettig aan je huis, waar ben je van onder de indruk, zit je graag bij het raam, zetten je aan het denken over jouw ideale woonsituatie. Je schetst je eigen Tiny House en denkt na over wat er nou echt bij jou past. Je hoeft een Tiny House niet (volledig zelf) te bouwen, wij helpen je wegwijs te maken in het aanbod waarvan je gebruik kan maken. Wanneer je zo enthousiast bent geworden dat je het avontuur aan gaat mag je ons tijdens je avontuur altijd vragen stellen die we zo uitgebreid mogelijk zullen beantwoorden.”

“Uiteraard krijg je deze dag ook een rondleiding over Landgoed en Proeftuin Roggebotstaete. Wij zullen je vertellen over de moestuin, oude Belgische druivenkas, de bijenstal, het voedselbos, wolvarkens en veel meer wat het landgoed te bieden heeft.
Na de rondleiding krijg je een workshop pizza bakken in de steenoven op een magische plek. Je mag onbeperkt pizza’s eten met uiteraard een heerlijk drankje.

Aan het einde van de dag sluiten we af bij het Tiny House in de schemering en kun je zien hoe onze sfeervolle lampjes branden op de veranda.
Uniek: Je mag ook blijven overnachten! Slaap een nacht in de hangmat naast het Tiny House of neem je tent mee. Geniet een nacht in de natuur voor een volledige ervaring!

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Linde en Kjeld  https://www.facebook.com/tinyhouselinkje/


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*