zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsTrinity op Sail Kampen

Trinity op Sail Kampen

-

Vlootpredikant spreekt met Pasen in feesttent

Fred Omvlee1

De landelijk bekende gospelband Trinity geeft op zondag 20 april een gratis toegankelijk concert tijdens Sail Kampen. ’s Morgens is er eerst een interkerkelijke dienst met vlootpredikant Fred Omvlee van de Koninklijke Marine in de feesttent op het Hagenplein.
Trinity behoeft in christelijk Nederland geen introductie meer. De swingende Hollanders speelden hun Zuid-Amerikaanse en Ierse muziek met Afrikaanse- en popinvloeden onder meer op de EO Jongerendag en op veel andere podia. De kracht van Trinity is dat ieder liveoptreden uitmondt in een groot feest.

Trinity3

Swingende muziek klinkt ook in de kerkdienst die ’s morgens op dezelfde locatie wordt gehouden. Niet alleen kerkgangers, maar ook andere nieuwsgierigen komen daarvoor graag naar de feesttent op de zondag van Sail Kampen. Dit jaar spreekt Omvlee weer. De muziek komt van ‘Elvis E. & Friends’, die dit jaar met ‘Gospel for Everyone’ spetterende optredens verzorgde in de Stadsgehoorzaal.
Na afloop van de kerkdienst die om 10.00 uur begint, geeft de formatie nog een miniconcert. Vervolgens laten popkoor Fox Five en gospelkoor Higher Level van zich horen, voordat de hoofdact Trinity om 16.00 uur van start gaat. De kerkdienst en gospelconcerten vinden plaats in de grote tent op het Hagenplein bij de Buitenhaven en zijn gratis toegankelijk.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen