Veranderingen binnen KampenOnline

KampenOnline bestaat zo’n zeven jaar en informeert de inwoners van Kampen over wat er speelt in hun gemeente. Behalve een uitgebreide nieuwsredactie hebben we ook een filmteam dat zich graag bezighoudt met bloggen, vloggen, videoreportages en livestreams.

Binnen onze organisatie zijn de laatste maanden wat veranderingen geweest. Zowel binnen het bestuur als bij de redactie-groep waren er enkele wisselingen van de wacht. Het bestuur bedankt de vertrekkende medewerkers hartelijk voor hun inzet in de afgelopen jaren en wenst hen alle goeds voor de toekomst.
 
Intussen gaat KampenOnline met volle kracht verder met het verslaan van het nieuws in woord en beeld en worden er plannen gemaakt voor de toekomst. Vind jij het ook leuk om als vrijwilliger bij KampenOnline aan de slag te gaan? De activiteiten beperken zich tot de gemeente Kampen en de mogelijkheden zijn divers, van reporter en camera- of geluidsman tot technicus voor beeld of geluid. Blijf op de hoogte van het nieuws uit Kampen en volg ons via KampenOnline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*