Vier Fête de la Nature bij Roggebotstaete

Vier Fête de la Nature op zondag 26 mei 2019 op landgoed en proeftuin Roggebotstaete tussen Kampen en Ketelhaven.

Het grootste grassroots natuurfestival van Nederland wordt dit jaar ook gevierd op landgoed en proeftuin Roggebotstaete aan de Vossemeerdijk tussen Kampen en Ketelhaven. Op zondag 26 mei organiseert Fête de la Nature het evenement “proef de natuur”. Fête de la Nature brengt mensen op een positieve en feestelijke manier in contact met de natuur en met andere mensen.

Wandel langs de kudde Drentse heideschapen, de runderen, de Hongaarse bosvarkens, de bijenstal, de moestuin en het voedselbos en bezoek het rustpunt De Keet van Staete op landgoed en proeftuin Roggebotstaete. U kunt een (h)eerlijke consumptie nuttigen met een lokale lekkernij bij Thon en Gerry, of gewoon niets, omdat u welkom mag zijn op Roggebotstaete. Wees welkom!

Op andere plekken in Nederland kunnen mensen op 24, 25 en 26 mei onder andere een rondleiding door natuurtuin, Spring Schapenscheren, Zonnegroet op de Lochemseberg of een Molenfietstocht maken of Spelen in de natuurspeeltuin. Kijk voor meer informatie over het lokale programma van Fête de la Nature op deze website:http://www.fetedelanature.nl

De evenementen die tijdens Fête de la Nature worden georganiseerd zijn voor iedereen toegankelijk. Het natuurfestival wordt gevierd van Lochem tot Leiden en van Blokker tot Harderwijk. Fête de la Nature is een gratis en open festival. Dat betekent dat iedereen met een leuk idee voor een evenement een activiteit kan organiseren. Geen initiatief is te klein of te groot.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*