VOF de Kunst laat ’t Ukien meezingen

De bekendste VOF van Nederland is op tournee ter ere van 35 jaar Suzanne en doet 13 april ook ‘t Ukien aan. Wie brult er niet uit volle borst mee met “Suzanne”, of neuriet “Eén kopje koffie” mee als je een kopje koffie krijgt? Iedereen toch wel!

#35jaarsuzanne
Het is 35 jaar geleden dat Suzanne van VOF de Kunst op nummer 1 stond in Nederland. Het was de aanzet tot een wereldwijde campagne waarbij het nummer in meerdere landen (en meerdere talen) hoog in de hitparade kwam.

De band viert dit met een mooi en vermakelijk feel-good nederpopconcert. Met onder andere “Suzanne”, “Eén Kopje Koffie”, “Retour Sneek”, “Als ze Lacht dan Lacht ze Echt” en “Oude Liefde Roest Niet”. Klassieke VOF de Kunst hits gemixt met nederpop hits uit de jaren ’80 waarvan iedere Nederlander zonder aarzeling het refrein kan meezingen. Daarnaast speelt de band enkele van haar mooiste album tracks van de afgelopen 35 jaar.

Info
Zaterdag 13 april komt VOF de Kunst haar klassiekers en meer laten horen in ’t Ukien. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Cor. De deuren openen om 20:30 uur, tickets à €12,00 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.ukien.nl.

Tickets kosten €15,00 aan de deur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*