Vrouw uit Nunspeet omgekomen bij verkeersongeval N50

 

Kampen – Bij het verkeersongeval op de N50 (nabij de Ramspolbrug), vrijdagmiddag 10 oktober rond 18:00 uur, is een 78-jarige autobestuurster uit Nunspeet ter plaatse om het leven gekomen.

Stilstaand in een file richting Kampen werd haar auto aangereden door een achteropkomende bestelwagen, die bestuurder werd door een 24-jarige man uit Ruurlo. De Ruurloër zag, komende vanaf de Ramspolbrug, kennelijk te laat dat er een file stilstond.

Drie voor de vrouw uit Nunspeet staande stilstaande personenauto’s werden door deze botsing achtereenvolgens ook aangereden. Vier inzittenden uit de voorste, bij het ongeval betrokken auto, afkomstig uit Kampen, werden met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De stilstaande file was ontstaan door een verkeersongeval op de N50 nabij Kampen, waar een uur eerder, bij de afslag Flevoweg een gewonde viel.

De N50 is geruime tijd afgesloten geweest voor de hulpdiensten en het politieonderzoek. Het verkeer werd omgeleid via de oude weg over het Kampereiland. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*