Vrouwenavond W en L Opleidingen

Op vrijdag 28 juni had taalschool W en L Opleidingen alweer de derde editie van de vrouwenavond. Bij de vrouwenavond kunnen alle vrouwen komen die Nederlandse taallessen volgen, of hebben gevolgd, bij W en L Opleidingen. Deze avond is voornamelijk bedoeld om te ontspannen, leuke verschillende activiteiten te doen en plezier te hebben met elkaar.

Zo was er dit jaar een kapster aanwezig die de haren van de vrouwen geknipt en gestyled heeft, en er was een make-up hoek waar de dames zelf aan de slag konden. Er was een masseuse aanwezig die voetmassages gaf. Ook waren er creatieve activiteiten, zoals tassenhangers maken en kaarsenstandaards versieren. Een oud-cursist van W en L Opleidingen heeft gelnagels gelakt en een andere cursist heeft henna tatoeages gezet.
Dit soort feesten zijn goed voor de samenhorigheid van de vrouwen onderling en het is natuurlijk ontzettend gezellig. W en L organiseert dit vrouwenfeest zodat de vrouwen die vaak niet veel mensen kennen in Kampen meer vrienden kunnen maken. Er waren veel verschillende culturen op het feest en omdat iedereen wat had gekookt was het een goede manier om ook kennis te maken met deze andere culturen.

W en L wil graag alle mensen bedanken die geholpen hebben. In het bijzonder Albert Heijn Meeuwenweg voor het sponsoren van heerlijke chocola voor in de goodiebags en Hunkemöller voor het sponsoren van deze cadeautasjes met kortingsbon, die de vrouwen aan het eind van de avond meekregen.

Lijkt het je ook leuk om volgend jaar te helpen bij de vrouwenavond? Neem dan contact op met W en L Opleidingen, zodat je misschien volgend jaar je dienst kan verlenen bij de vierde editie van de vrouwenavond! ( m.weijmer@wenlopleidingen.nl )

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*