Wail Doufikar naar Go-Ahead Kampen

De TC van Go-Ahead Kampen heeft een overeenstemming weten te bereiken met Wail Doufikar. De linksbenige Doufikar, woonachtig in Lelystad, kan op alle posities aan de linkerkant uit de voeten en komt over van zondag 3e divisionist USV Hercules 1882 uit Utrecht.

Wail genoot zijn jeugdopleiding bij PEC Zwolle. Van daaruit maakte hij de overstap naar USV Hercules. Zijn overgang naar GAK is pas laat tot stand gekomen, mede omdat hij 5 weken stage liep bij een profclub in Spanje. De overschrijving was al wel op tijd in orde gemaakt en de afgelopen twee oefenwedstrijden deed hij al mee.

De 20-jarige Wail Doufikar is de 6e en tevens laatste aanwinst voor de rood-gelen voor het nieuwe seizoen 2018-2019. In een eerder stadium werd al bekend gemaakt dat de verdedigers Dennis van der Wal (31, Sparta Nijkerk), Adi Draganovic (29, WHC), middenvelders Tim Fechter (30, Lelystad’67), Wesley van Winsum (22, VV Kampen) en aanvaller Jaouad Akloud (31, Rohda Raalte) na de zomer de gelederen bij Go-Ahead Kampen komen versterken.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*