Wail Doufikar speelt komend seizoen weer voetbal bij Go-Ahead Kampen

Voetbal vereniging Go-Ahead Kampen is heel blij dat het een akkoord heeft weten te bereiken met Wail Doufikar. De 22-jarige, in Lelystad woonachtige multifunctionele middenvelder, heeft in Kampen een contract ondertekend tot en met de zomer van 2021.

Doufikar genoot zijn jeugdopleiding bij PEC Zwolle en verkaste daarna naar 3e divisionist Hercules in Utrecht. Het seizoen erop wist Go-Ahead hem binnen te halen en de technisch begaafde, snelle en hardwerkende Wail werd in het seizoen 2018-2019 een belangrijke speler bij de rood-gelen.

Zijn goede prestaties waren opgevallen en afgelopen augustus kreeg Doufikar een nieuwe kans in het profvoetbal. Hij verhuisde naar Slowakije en ging voetballen bij Inter Bratislava. Daar kwam hij er door een aantal factoren achter dat hij liever weer in Nederland wou gaan wonen en spelen. In de tussentijd Heeft Go-Ahead goed contact onderhouden met hem en zijn ze blij dat hij besloten heeft om komend seizoen weer terug te keren op Sportpark Middenwetering.

Wail Doufikar is na Kees Tol, Nick Kuipers, Livai Vos, Nick van der Kooi en Renee Achterhuis de 6e aanwinst voor het seizoen 2020-2021 bij Go-Ahead Kampen.