dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportWedstrijdverslag Floorever Reflex Heren 1

Wedstrijdverslag Floorever Reflex Heren 1

-

Floorever Reflex sluit seizoen ‘sociaal wisselend’ af
In een wedstrijd om des keizers baard sloot het eredivisieteam van Floorever Reflex het seizoen sociaal wisselend af. Het team van coach Henk Hansma zag zijn kans schoom om in de slotontmoeting tegen Fusion er een goede en gezellige pot van te maken. In die doelstelling slaagde de ploeg met lof. De winst ging echter naar de fanatieke Rotterdammers die in eigen huis nog graag voor de winst wilden strijden.

Floorever Reflex, vorige week definitief als achtste geëindigd op het hoogste nationale volleybalniveau ging gelijk scherp van start, waar Fusion aanvankelijk nog wat gespannen leek. De eerste set was dan ook met duidelijke cijfers een prooi voor de bezoekende ploeg uit Kampen (18-25). Hansma wisselde gelijk een aantal spelers, waaronder aanvoerder Van Straten. Bij deze gelegenheid moest natuurlijk iedereen lekker aan spelen toekomen. Fusion was intussen op stoom gekomen en met 25-17 kwamen de Rotterdammers op gelijke hoogte. Ze wisten ook het derde (26-24) en vierde bedrijf (25-23) te winnen maar de marges waren wel steeds krap. “We speelden prima, waren goed bij de les en ontspannen”, vertelde Hansma na de wedstrijd. “Ook in de rally’s waren we sterk, maar met wat pech verloren we die twee sets. We waren net niet scherp genoeg om die sets naar ons toe te trekken.”

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen