zaterdag, april 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportWedstrijdverslag Reflex Dames 1

Wedstrijdverslag Reflex Dames 1

-

Dames Reflex komen er niet aan te pas.
Zaterdagavond speelden de dames van Reflex een uitwedstrijd in Assen tegen Sudosa-Desto. De ploeg van coach Hans Verstappen kampte nog steeds met vele blessures en bij deze gelegenheid kon ook de vaste libero Marlous Brosius niet spelen. Marjolein Hullegie uit dames 2 toonde zich een prima vervangster van de verdedigende rots in de branding. Toch kon Reflex geen vuist maken tegen de nummer twee van de Eerste Divisie (0-4).

Reflex ging sterk van start. De pass kwam goed aan bij de spelverdeler en ook opdracht van Verstappen om goed geplaatst te serveren werd uitstekend uitgevoerd. Maar ook Sudosa-Desto speelde een degelijk spel. Sudosa-Desto liep een aantal punten uit en pakte de set met 25-18.

In de tweede set wist Reflex het vooral aanvallend niet af te maken, in tegenstelling tot de aanvalsmachine van Sudosa-Desto, die niet haperde. Dit krachtsverschil kwam duidelijk tot uiting in de setstand. Met 25-15 verloor Reflex ook de tweede set.  Alle reden dus voor de Kamper volleybalsters om zich te herpakken in het derde bedrijf. Dat lukte tot halverwege de set heel goed maar daarna slopen de fouten in ploeg en won Sudosa-Desto met een setstand van 25-17. Ook de afsluitende set ging naar de vrouwen uit Assen, nadat deze profiteerden van slordige foutjes en te weinig enthousiasme bij Reflex (25-16).

Zaterdag spelen de Reflexdames om 17.00 uur in de Reflexhal tegen Captains Kangeroe, de nummer negen uit de competitie.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen