Na een winterstop van 2 weken mochten de lange mannen van Reflex hun kunsten weer vertonen op het strijdtoneel. Met een “fitte selectie” zijn we gestart in het nieuwe jaar, onze Lars Bergman is ook succesvol geopereerd en kan gaan werken aan zijn herstel.

Onze 1e tegenstander van het nieuwe jaar is Inter Rijswijk, met goed spel en veel service druk wisten we de 1e set gemakkelijk te winnen.

Set 2 veranderde dit, de passer-loper van Rijswijk kon niet gestopt worden door ons en ons eigen spel werd steeds slordiger. Set 2 werd dus ook gewonnen door Rijswijk, in set 3 kwam er weer iets terug van ons goede spel uit de 1e set er werd hard gestreden door beide teams maar de winst ging naar Reflex. Set 4 werd weer een prooi voor Rijswijk, opnieuw was hun passer-loper de speler die het een na de ander punt binnen sloeg en ons eigen spel was niet voldoende om deze scores te compenseren. Op naar een beslissende set 5, het werd wel duidelijk dat beide teams niet van plan waren om te verliezen. Er werd hard tegen hard gestreden met de nodige woordwisselingen onder het net door, iets wat de sport toch altijd mooi maakt. Na een goede start en een wissel bij 8-4 in het voordeel van reflex leek de overwinning binnen hand bereik. Rijswijk vocht zich zeer goed terug en wist de 5e set en daarmee de wedstrijd te winnen, opnieuw een nederlaag voor Reflex na een goede start.
Volgende week spelen we opnieuw thuis, ditmaal tegen AVV Keistad. Aankomende week gaan we ons weer klaarmaken om dit keer wel de wedstrijd winnend af te sluiten. Graag zien we jullie volgende week weer, tot dan!!