De eerste wedstrijd van de 2e seizoenshelft van de competitie verliest Set Up IJsselmuiden van koploper Madjoe uit Enkhuizen. Madjoe die met 50 punten de lijst aanvoert wint met 0- 4 in IJsselmuiden. Omdat het geen reguliere speelronde was, maar een wedstrijd die is verzet, werd er al vroeg gevolleybald in de Oosterholthoeve. De supporters waren hiervan op de hoogte, helaas heeft dit niet bij mogen dragen aan het halen van goed resultaat.

De eerste set werd er verloren met 17-25, bij vlagen werd er goed gevolleybald door Set Up, al was de tegenstander uit Enkhuizen de stabielere ploeg waar weinig fouten gemaakt werden. Set Up was niet in staat het om te draaien en bleef achter de feiten aan lopen.

De tweede liep Set Up al snel tegen een achterstand op van 4 punten. In de loop van de set wist Madjoe deze uit te bouwen tot 6 punten, de nodige spelerswissels aan de zijde van Set Up konden niet voorkomen dat Madjoe de set wint met 19-25.

In tegenstelling van de voorgaande sets werd de derde set sterk begonnen. Met servicedruk, een goed georganiseerd blok en een strakke pass liep Set Up 5 punten uit op Madjoe. Tot halverwege de set wist Set Up dit vast te houden. Middels sterke servicedruk herstelde Madjoe de opgelopen schade en wist op voorsprong te komen. Set Up verliest met 19-25.

Het geloof om resultaat te halen leek weg te zijn bij de start van de 4e set. De Enkhuizenaren winnen ook de laatste set, met 18-25.

De eerste wedstrijd van 2020 is er één om snel maar weer te vergeten. Komende week kan er weer vol getraind worden om goed voorbereid het volgende duel in te gaan.
Zaterdag 18 Januari 19:00 uur staat de thuiswedstrijd tegen Lycurgus H2 op het programma.