Werkzaamheden aan Meeuwenweg

648

Het Meeuwenplein heeft recentelijk een aanzienlijke upgrade ondergaan, met toevoegingen van groenvoorzieningen en ruimere parkeerfaciliteiten. Nu is de aandacht gericht op de Meeuwenweg zelf. Hier zullen diverse verbeteringen plaatsvinden, waaronder nieuw straatwerk, aanleg van een nieuw trottoir, aanplant van bomen, en aanpassingen aan het rioleringssysteem.

Planning en verkeersmaatregelen:

  • Vanaf 14 mei: De werkzaamheden zullen aanvangen vanaf de kruising Groenestraat/Meeuwenweg tot aan de inrit van de Bongerd. Gedurende deze periode blijft de Albert Heijn bereikbaar. De kruising Meeuwenplein/Groenestraat zal worden afgesloten, waardoor er geen doorgaand verkeer mogelijk is in de Groenestraat tussen de Kalverhekkenweg en de Broederstraat. Deze maatregelen blijven van kracht tot het einde van de week, met omleidingen duidelijk aangegeven via borden.
  • Vanaf 21 mei: De werkzaamheden zullen verschuiven naar de inrit van de Bongerd tot aan de Flevoweg. Gedurende deze periode zal de in/uitrit van de Bongerd tijdelijk gesloten zijn, waardoor parkeren niet mogelijk is. Tijdens deze werkzaamheden wordt geadviseerd te parkeren op het Meeuwenplein, parkeerplaats Flevoweg, parkeerplaats Buitenhaven, of het Burgemeester Berghuisplein. Ook deze maatregelen blijven van kracht tot het einde van de week.