Werkzaamheden aan Stadsbrug verlopen voorspoedig

De werkzaamheden aan de Stadsbrug gaan voorspoedig. Zaterdagavond 4 augustus tussen 20.00 – 21.00 uur wordt de Stadsbrug op steunpilaren geplaatst om de zijkanten van de brug te conserveren.

Het plaatsen van de brug op de steunpilaren kost meer tijd dan een reguliere brugopening en daarom worden er bussen ingezet voor fietsers en voetgangers. Zaterdagnacht staat de brug op de steunpilaren en kan er met behulp van een trap met fietsgoot over de brug worden gelopen. Mindervaliden worden met busjes naar de andere kant van de IJssel gebracht. Uiterlijk zondagochtend om 7.00 uur worden de steunpilaren en de trap verwijderd en vanaf 8.00 uur is de brug weer open voor voetgangers en fietsers (met de fiets aan de hand).

Als de werkzaamheden zaterdagnacht niet af zijn wordt dit zondagnacht herhaald vanaf 19.00 uur en worden de steunpilaren uiterlijk maandagochtend 4.00 uur verwijderd.

Begin volgende week worden de werkzaamheden aan het hefgedeelte afgerond. Uiterlijk woensdag 8 augustus is de brug weer vrij voor alle verkeer.

(Foto: Mitchell boswijk – Kampenonline)


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*