Wilsum moest weer een gelegenheidselftal op been brengen. Door schorsingen en blessures, moest er een beroep worden gedaan op Diederik Folkers, Wiljan van Zuthem en een aantal jeugdspelers.Diederik ging rechtsback spelen, normaal speelt hij in de voorhoede en als back heeft hij het niet slecht gedaan.

Noord Veluwse Boys kreeg hun eerste en enige doelpunt als het ware in de schoot geworpen. Door een foutieve terugspeelbal van GertJan Sollie kon een speler van Noord Veluwse Boys de 1 – 0 scoren. Wilsum herpakte zich weer door hard te werken. Tot de rust ging het gelijk op en neer.

Na de rust ging Wilsum door en werd zelf nog gevaarlijk, maar helaas een doelpunt bleef uit. Een penalty werd niet gegeven nadat Jurre Heldoorn in het strafschop gebied van NVB onreglementair onderuit werd gehaald. Wiljan van Zuthem werd nog in de tweede helft ingebracht om nog meer aanvallend vermogen te creëren, Wilsum bleef door drukken. Marijn Mijnheer werd ingebracht voor de moe gestreden Robin Mijnheer. Helaas kon Wilsum de gelijkmaker niet maken. Een pluim voor Chiel ten Hove die door heel goed keeperswerk de twee nul achterstand behoede voor Wilsum.

Aanstaande zaterdag speelt Wilsum weer uit en nu tegen VSW.