Wilsummers willen geïnformeerd worden over zendmast

KPN is bezig om in heel Nederland haar bereik en netwerk te verbeteren. Zo zijn er her en der nog plekken waar de ontvangst, wat betreft het GSM netwerk niet optimaal is.

In Wilsum functioneert het netwerk niet goed. KPN wil (om het netwerkt en de dekking te verbeteren) een zendmast plaatsen en heeft daarvoor een locatie op het oog nabij de entree van de parkeerplaats van MFC “De Toekomst” aan de Quarles van Uffordweg. Op 16 januari zijn de inwoners van Wilsum vanaf 18.45 u welkom op de informatieavond. In “De Toekomst”. Er wordt dan uitleg gegeven over de gebruikte techniek, gezondheid, regelgeving, hoe de mast er uitziet en waar de mast precies komt te staan. Na afloop is er voor de aanwezigen de mogelijkheid om vragen te stellen.

In de media is er de laatste jaren veel aandacht voor mogelijke nadelige gezondheidseffecten door 4G straling van mobiele telefoons en UMTS masten. Hierdoor is er discussie en ongerustheid over nadelige effecten van antennes, masten, en andere zend- en ontvangstapparatuur. Veel mensen zijn daarom ook tegen een mast bij hen in de buurt.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*