zaterdag, april 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwswinkel Luanto – retro, vintage & brocante aan de Oudestraat 21

winkel Luanto – retro, vintage & brocante aan de Oudestraat 21

-

Goed nieuws voor alle retro, vintage & brocante liefhebbers!

Donderdag 17 november opent Diana de Groot de deuren van haar winkel Luanto – retro, vintage & brocante aan de Oudestraat 21 in Kampen.

In de winkel, in een mooi pand in de binnenstad van Kampen, vind je een ruime sortering van unieke tweedehands meubels, lampen, serviezen en accessoires en ook af en toe een paar nieuwe items met een knipoog naar vervlogen tijden.

Voor eigenaar Diana de Groot is dit een lang gekoesterde droom: “Mijn leven lang ben ik fan van rommelmarkten en kringloopwinkels. Ik geniet intens wanneer mijn oog op dat ene bijzondere item valt en nog meer als ik er iemand anders blij mee maak! Ieder stuk in de winkel heeft een verhaal, een geschiedenis, net als de mensen die een meubelstuk of iets anders aanschaffen. Hoe geweldig is dat!

Bewust kiezen voor sfeer

Gelukkig realiseren de mensen zich dat, als ze een tweede kans geven aan een product of meubelstuk, ze niet bijdragen aan de massaproductie en aan de veel te grote afvalberg waar we mee te maken hebben. Ze kiezen – naast de sfeer – bewust voor tweedehands producten.”

Goodiebag

Luanto is vier dagen (woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag) per week geopend. Aanstaande donderdag 17 november opent de winkel om 10 uur haar deuren. Als feestelijke openingsstunt ontvangen de eerste 25 betalende klanten (boven € 12,50) een goed gevulde goodiebag.

Social media
Luanto – retro, vintage & brocante kun je online volgen via Instagram of Facebook. Wil je zelf retro, vintage of brocante items van de hand doen of misschien ken je iemand die dat wil, neem dan contact op met Luanto (luantokampen@gmail.com).

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen