Wintertijd: tijd om iets nieuws te leren!

KAMPEN – De wintertijd staat voor de deur: tijd om iets nieuws te leren bij één van de korte cursussen die na de herfstvakantie bij Quintus van start gaan! Absolute topper is de kersverse ‘Introductie Klassiek Portretschilderen’ van kunstenares Anne-Rixt Kuik. Maar ook breien en haken voor beginners, botanisch schilderen, herfstvakantieactiviteiten, kerstworkshops en diverse kindercursussen komen eraan!

Voor de allerkleinsten is er Muziek op Schoot, Kleuteravontuur met Muziekinstrumenten, Kleuterfluit, Peuter-, Kleuter- of Kinderdans, Peuterkunst en Kleutertheater. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen ook ‘Op ontdekkingsreis met je harp’! Verder zijn er in de herfstvakantie workshops Cajon en Stop Motion.

Anne-Rixt Kuik
Naast bestaande cursussen voor volwassenen, zoals Interieurdesign en –ontwerp, Glasfusion, Botanisch Schilderen, Druk je STEMpel en Kinderboeken Schrijven, zijn er enkele nieuwkomers. Zo komt kunstenares Anne-Rixt Kuik naar Kampen voor een ‘Introductie Klassiek Portretschilderen’. Cursisten leren de opbouw van een portret in olieverf volgens de klassieke figuratieve traditie in de schilderkunst. Aan bod komen materiaal, toonwaarden, compositie, contrasten, penseelvoering en gebruik van kleur. Andere nieuwkomers zijn Breien en Haken voor beginners. Korte cursussen starten bij voldoende deelname. Schrijf je daarom op tijd in via www.quintuskampen.nl. Meer info: info@quintuskampen.nl of tel. 038-3371200.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*