70 speciaal transport combinaties maken Broshuis-Konvooi succesvoller dan ooit!

Op weg naar Truckstar Festival 2018

Een enerverende stoet van maar liefst 70 speciaal transport combinaties is de start van een weekend Truckstar festival waar menig chauffeurshart sneller van gaat kloppen. De stoet die zich “het Broshuis-konvooi” noemt is een initiatief van de opleggerbouwer uit Kampen. Op deze manier doen ze iets terug voor de ambassadeurs van het merk: Een compleet verzorgd weekend naar Assen, waarbij aan alles gedacht is.

Op vrijdag 27 juli verzamelen ongeveer 70 speciaal transport en container transport combinaties zich op het terrein van Broshuis in Kampen, waar onder het genot van een lekkere barbecue de deelnemende chauffeurs kennis met elkaar kunnen maken. Deze bijna 200 deelnemers vormen dit weekend één grote familie die na een spectaculaire rit hun intrede doen in het Broshuis-dorp op het TT circuit in Assen.

Het konvooi met 70 beladen combinaties vertrekt om 18:30 uur onder begeleiding van het professionele begeleidingsbedrijf, NL Exceptioneel, vanuit Kampen via de N50 en de A28 en zal zondagmiddag om 17:00 uur (via de Europa-Allee, ivm met een afsluiting op de N50) weer aankomen in Kampen..

“Wij willen iedereen hartelijk uitnodigen om het Broshuis-dorp in Assen te bezoeken of onderweg een kijkje te nemen!”

Kampenonline zal ook langs de route staan en het voorbij trekkende konvooi ‘live’ in beeld brengen.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*