Van 22 juni t/m 28 juni 09:00 uur: gewijzigd treinververkeer Kampen-Zwolle

509
Trein bij Station Kampen kamperlijntje

Van de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juni t/m vrijdag 28 juni 09:00 uur, zijn er werkzaamheden tussen Zwolle en Wierden. Dit heeft met name gevolgen voor de treinen op het traject Zwolle-Wierden-Enschede maar ook op het traject Kampen-Zwolle zijn er enkele wijzigingen. De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de treinen van NS.

Hou rekening met de wijzigingen bij het plannen van je reis. Check voor je reist de reisplanner voor een actueel reisadvies en raadpleeg de schermen op het perron.

Traject Zwolle – Kampen

Nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juni

De laatste trein van Zwolle naar Kampen (vertrek 00:59 uur uit Zwolle) en de laatste trein van Kampen naar Zwolle (vertrek 01:14 uur uit Kampen) rijden niet. Er rijden bussen.

Zondag 23 juni

Tot 09:15 uur rijden er geen treinen tussen Zwolle en Kampen. Er rijden bussen.

De eerste trein van Zwolle naar Kampen die weer rijdt, vertrekt om 09:17 uur uit Zwolle. De eerste trein van Kampen naar Zwolle die weer rijdt, vertrekt om 09:32 uur uit Kampen.

De bussen die rijden in plaats van de trein (lijn 822) vertrekken in Kampen vanaf de voorzijde van het station en op station Zwolle Stadshagen vanaf de haltes aan de Hasselterweg. In Zwolle vertrekken de bussen vanaf de halte voor treinvervangend vervoer op de Hanzelaan.