Afdeling turnen Heren RKDOS zoekt Nieuwe Epke Zonderland

In de zoektocht naar nieuw turntalent organiseert de afdeling Turnen Heren van RKDOS op woensdagmiddag 1 mei 2019 een turnclinic voor jongens die geboren zijn tussen 2012 en 2015. De turnclinic wordt van 13.00 tot 15.00 uur georganiseerd in het Turncentrum, aan de Horstsingel 3 in Kampen.

Met turners in diverse topsportprogramma’s van de Nederlandse turnbond en vele regionale- en nationale titels in de afgelopen jaren is de zoektocht naar nieuw turntalent niet vreemd. “Ieder jaar hopen wij door middel van deze turnclinic nieuwe talenten te werven voor één van onze RKDOS selecties”, aldus initiatiefnemer Kirsten Alkema. Jongens maken tijdens de turnclinic kennis met de turntoestellen in het volledig ingerichte turncentrum, maar worden ook met testen en spelvormen uitgedaagd op het gebied van kracht, snelheid en lenigheid. “We zijn vooral op zoek naar jongens die thuis niet stil kunnen zitten, voortdurend op de kop staan en sterk zijn!” besluit Alkema.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving of ken je iemand die deze middag niet mag missen? Meld hem dan snel aan!

Aanmelden kan door te mailen naar: rkdosturnclinic@hotmail.com Vermeld in deze mail je geboortedatum en je voor -en achternaam.

Nog even alle informatie op een rijtje
Voor wie: Jongens geboren tussen 2012 en 2015
Wanneer: Woensdag 1 mei 2019
Hoe laat: 13.00 tot 15.00 uur
Waar: Turn Centrum Kampen, Horstsingel 3.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*