BabyVers, rechtstreeks van de keuken in jouw vriezer

(Advertorial)

Vraag je aan Jeanet van der Starre, oprichtster van BabyVers BV. waarom ze gestart is met haar bedrijf, dan is het antwoord eigenlijk heel simpel; ” Ik ben moeder van drie kinderen en heb altijd vers eten voor hen gekookt. Ik weet hoeveel tijd het kost om gezonde maaltijden op tafel te zetten. Tijd die ik liever had besteed aan het knuffelen met mijn kinderen. Nu ik oma ben geworden, zie ik hoe druk mijn dochters zijn. Ik ontlast ze graag door het koken van verse  maaltijden voor mijn kleinkinderen. Mijn kleinkinderen zijn dol op mijn maaltijden! En mijn dochters zijn hier natuurlijk helemaal blij mee.

Jeanet wil op deze manier met BabyVers meer gezinnen helpen. Ze vind het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen iedere dag een gezonde, verse en voedzame maaltijd binnenkrijgen: “We maken heerlijke verse maaltijden voor jouw kleintje. Hoeveel en welke voeding jouw baby mag, is afhankelijk van de leeftijd in maanden. Wij houden hier rekening mee door voor elke leeftijd een specifieke samenstelling aan te bieden en gebruiken goede en biologische producten voor elk seizoen van het jaar.

Neem voor meer info een kijkje op de website en wees welkom in de wereld van BabyVers. Zij bereiden voor jouw baby en/of peuter heerlijke, verse en voedzame maaltijden. En bezorgen deze ook nog bij jou thuis. Rechtstreeks van de keuken in jouw vriezer!
“We begrijpen dat het veel tijd kost om iedere dag apart voor je kleine te koken. Met maaltijden van BabyVers ben je verzekerd van een snelle en gezonde maaltijd.”

Kijk voor meer info op https://www.babyvers.com/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*