Basisschool De Wegwijzer overtuigend winnaar van de Nikai 4 Life Kano Scholieren Cup

Zaterdag jl namen de Marnixschool, CNS de Groenling en De Wegwijzer het tegen elkaar op de Finaledag van Nikai 4 Life kano scholieren cup. Deze finale vond plaats bij KV Skonenvaarder tijdens de Hanzeregatta, die op het Drontermeer werd gehouden.

Al in de series maakten de kinderen van de Wegzwijzer het verschil waardoor ze met grote overmacht aan de finale begonnen. Maar liefst 5 kinderen van de Wegwijzer plaatsen zich bij de eerste 6. Hierdoor wisten ze veel meer punten te behalen dan hun concurrenten van de Marnixschool en CNS De Groenling.

“Hier hebben we de afgelopen weken extra voor getraind” was de reactie van de kinderen. Want we willen zo graag die hoofdprijs winnen.

Alle 3 scholen ontvingen een beker, maar als klapper op de vuurpijl won de hele klas van de Wegwijzer ook nog een dagje uit met de hele klas naar Walibi Holland, gebracht en gehaald met een luxe touringcar van Marion Reizen.

Met trots ontvingen ze de cheque uit handen van Marion Kooistra van Marion Reizen. Volgende jaar vind er weer een nieuwe editie plaats van deze scholen competitie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*