Bijeenkomst voor deelnemers Open Monumentendag Kampen op 11 maart

Op maandagavond 11 maart organiseert het comité Open Monumentendag Kampen een bijeenkomst. De avond is bedoeld voor deelnemers van de Open Monumentendag, monumenteneigenaren en geïnteresseerden.

Tijdens de avond staan ontmoeting, tips en hulp van het comité centraal. Het comité gaat ook graag in gesprek over het landelijke thema ‘Plekken van Plezier’. De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en duurt tot 21.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in het stadhuis aan het Burgemeester Berghuisplein 1.

Comité Open Monumentendag Kampen
Het comité Open Monumentendag Kampen bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten voor de Open Monumentendag. In 2019 vindt de Open Monumentendag plaats op zaterdag 14 september. Van 10.00 tot 17.00 uur openen veel prachtige panden in de gemeente Kampen hun deuren en is op veel plekken iets moois te zien en te beleven. Vorig jaar waren er 40 deelnemende monumenten. Ook dit jaar kunnen eigenaren van monumenten en andere karakteristieke panden zich aanmelden om mee te doen.

Het comité zet zich elk jaar in om Open Monumentendag tot een succes te maken. Bijna iedere maand komt het comité samen. Dan wordt onder andere gesproken over het programma, de klassendag, communicatie en de brochure. Hierbij zoekt het comité naar samenhang tussen het thema en de deelnemende monumenten.

Bijeenkomst comité
Tijdens de bijeenkomst stelt het comité zich voor en kunt u met hen in gesprek gaan. In overleg met het comité kan er bijvoorbeeld een dans-, muziek- of zanggroep op uw locatie optreden. Ook is het mogelijk om routes te bedenken of mee te denken met het ontwikkelen van educatiemateriaal. Het comité ontmoet u graag op maandagavond 11 maart 2019.

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Annemiek Jonker via a.jonker@kampen.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*