Bikkels gezocht, twee Nieuwjaarsduiken in de gemeente Kampen

foto – http://www.blikopnoordwijk.nl

Met vier meidenteams naar een voetbaltoernooi in Denemarken: dat kost flink wat geld. Dus hebben de speelsters van Go Ahead Kampen het idee opgevat om acties te houden om geld in te zamelen. Het gevolg: een nieuwjaarsduik voor Kampen.

De verfrissende duik is op 1 januari, tussen 13.30 en 15.00 uur bij op het strandje bij Music Club Kampen. “Veilig, met voldoende parkeerruimte en op fietsafstand van de stad”, legt Heleen van der Put uit. “Een duik in de IJssel is door de stromingen te gevaarlijk en het Veluwemeer is te ver weg.”

Goede bereikbaarheid is belangrijk, want de voetbalteams hopen op veel deelnemers, die allemaal 5 euro betalen voor de duik. “We hopen op honderd deelnemers”, zegt Van der Put. “Alles meer is mooi meegenomen. We hopen dat niet alleen veel leden van Go Ahead meedoen, maar uit heel Kampen.”

Ook in Wilsum wil men een frisse duit in het zakje doen. Daar neemt men om 15:00 uur een nieuwjaarsduik. De locatie is het (prachtig opgeknapte) 1e strandje bij Wilsum. Aanmelden kan op de Facebookpagina van Marieke Hiemstra

 

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*