Bongers, Hendriks en van Enk verlengen contract bij Go-Ahead Kampen

De TC is content dat het een akkoord heeft weten te bereiken met Niek Bongers, Nick Hendriks en Niek van Enk. Deze 3 eigen opgeleide jongens hebben hun contract met één seizoen verlengd.

Doelman Bongers (23 jaar) mocht afgelopen zaterdag voor het eerst dit seizoen zijn opwachting maken in het 1e elftal en hij wist uit bij DOS’37 (0-0) zijn doel schoon te houden. Door het stoppen van 1e keeper Tim Noordman gaat Niek komend seizoen voor zijn kansen.

De 22-jarige Hendriks is alweer bezig aan zijn 5e seizoen bij de rood-gelen. Nick lijkt inmiddels als linksback een vaste basisplaats te hebben veroverd in het elftal van hoofdtrainer Marco Roelofsen en we zijn tevreden over zijn ontwikkeling.

Voor Niek van Enk (22 jaar) is het zijn 4e seizoen in de hoofdmacht van GAK. De middenvelder kampte de laatste jaren regelmatig met blessures, maar Niek is nu fit, ontwikkeld zich dit seizoen prima en heeft de laatste maanden een plek bij de 1e 11 weten te veroveren.

Naast de 3 verlengingen heeft Nick Bakker aangegeven na 8 seizoenen te stoppen bij het 1e elftal. Nick kan zijn werk en privé situatie helaas niet meer goed genoeg combineren met het voetballen op hoog niveau. We bedanken hem voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Vanuit JO19-1 komt keeper Joar Terpstra over. De talentvolle doelman uit de eigen jeugdopleiding mag bij de 1e selectie gaan laten zien wat hij in huis heeft.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*