Brezo/KBS Set Up wint ‘verplicht nummertje’ bij Steevast.

Na verlies van vorige week in Heerenveen stond vandaag de wedstrijd tegen de nummer laatst op het programma. Opdracht? De vijf punten moesten mee naar huis. Steevast heeft een grote geschiedenis met de club Set Up, dus het beloofde een leuke wedstrijd te worden.

Het eerste gedeelte van de eerste set kan beter gauw vergeten worden. Er werd namelijk slecht gestart. Iedereen maakte een fout waar mogelijk, maar dit sloeg gauw om toen de tweede scheidsrechter tot twee keer toe een fout maakte. Dit zorgde voor onrust bij de tegenstander en Set Up pakte de draad op. Het werd een mooie set iedereen begon zijn taken beter uit te voeren. Een mooie setwinst 17-25.

De tweede set was ook nog steeds niet het niveau wat zou moeten. Toch was de servicedruk voldoende en werd er ongelooflijk veel geblokkeerd. Dit zorgde ervoor dat de tegenstander niet meer hun spel kon spelen. De tweede set werd ook binnengehaald met 16-25.

De derde set gebeurde er iets aparts. Of het nou lag aan de spontane supportersclub van Set Up die binnen kwam lopen of dat het gewoon het goede spel van Brezo/KBS Set Up was weten we niet. Er werd in ieder geval een strak spel gespeeld en weer veel geblokkeerd. De tegenstander was volledig opgesloten en kon niets meer.
Vandaar een setstand van 9-25.

De vierde set was een herhaling van de tweede en derde set en mede door een goed blok werd deze set ook makkelijk binnengesleept. 17-25

Aanstaande zaterdag is in de sporthal “Oosterholthoeve”, VC058 H2 uit Leeuwarden de tegenstander.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*