Open dag Broshuis met recht: “Event of the year”

Afgelopen zaterdag hield Broshuis in en om haar fabriek in Kampen haar jaarlijkse open dag. Door meerdere oorzaken kon de open dag vorig jaar niet doorgaan.

Het evenement (een hoogtepunt voor de liefhebbers van speciaal transport) stond dit jaar volledig in het teken van veiligheid, kwaliteit en innovatie waar jong en oud een compleet verzorgde dag konden beleven. Op het nieuwe bedrijfsterrein is hard gewerkt aan een nieuwe productiehal. Deze uitbreiding is nodig om de afmontage-capaciteit te vergroten (en uiteraard de levertijden te verlagen)

De organisatie sprak met recht van “The special transport event of the year”. En daarmee werd niets te veel gezegd. Het Broshuis event was groter, spectaculairder en er waren meer demonstraties dan ooit tevoren. Alle productiehallen waren geopend voor het vele publiek zodat men zich kon ‘vergapen’ aan al het moois uit de transportsector. Al met al was het voor de toeschouwers een mooie dag om even te genieten en te kijken wat dit Kamper bedrijf te bieden heeft.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*