Broshuis B.V. bij laatste tien “Familiebedrijven Award 2017”

Broshuis B.V. is afgelopen week opgenomen tot de laatste tien familiebedrijven die nog in de race zijn om de “Familiebedrijven Award 2017” te krijgen. Van de 500 geselecteerde bedrijven zijn er nog maar tien bedrijven overgebleven die gaan strijden om deze felbegeerde titel.

Een strenge jury van zeven personen gaat naar aanleiding van acht criteria uiteindelijk bepalen wie zich dit jaar mag kronen tot Familiebedrijf van het jaar 2017. Onderwerpen als innovatie, MVO, familie en cultuur, groei, financiële prestaties en continuïteit worden getoetst.

Het familiebedrijf uit 1885 behoort dus tot een select gezelschap. “Het is een grote eer om genomineerd te zijn“, vertelt Pieter-Bas Broshuis. “Als 4e generatie aan het roer wil je het bedrijf van je familie gewoon in goede banen leiden en tot een nog groter succes maken, maar vooral de continuïteit te waarborgen”, vervolgt Pieter-Bas Broshuis. Iets wat Pieter-Bas zeker gelukt is als je kijkt waar het bedrijf op dit moment staat. De uitslag volgt medio april in de Grote Kerk in Den Haag.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*