Carbidschieten en proat’n voor het goede doel: €1554,11 opgehaald

De ‘Proat tente’ is inmiddels een begrip geworden op de noordweg tijdens de gedoogperiode van het carbidschieten in Kampen. De ‘Proat tente’ wordt door buurtbewoners en Welzijn Kampen gerund, hier kunnen de schutters en toeschouwers terecht voor een kopje koffie, thee of chocolademelk. De opbrengst gaat naar een jaarlijks wisselend goed doel.

Dit jaar hebben ze de handen ineen geslagen met 2 andere tenten; De oosterholthoeve, en de feesttent in Wilsum. De 3 groepen hebben gezamenlijk een bedrag opgehaald van €1554,11′. Dit komt dit jaar ten goede aan de Stichting LeMKa Kampen.

‘Wij weten zeker dat Stichting LeMKa hier weer leuke dingen mee kan doen, voor mensen die te maken hebben (gehad) met de vreselijke ziekte kanker’. Eind dit jaar staan wij er uiteraard ook weer in de gedoogperiode. En hopen wij weer een enorm mooi, lokaal doel, blij te kunnen maken met een financiële bijdrage’. Aldus de organisatie.

LeMKa ondersteunt mensen die te maken hebben met kanker. Het inloophuis van LeMKa biedt de mogelijkheid om zelf en/of mensen uit je omgeving een luisterend oor en herkenning te bieden. Dit doen ze onder het genot van een drankje, of een gezamenlijke activiteit.


Vrijwilligers van de ‘Proat tente’


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*